milinkovic derbi 149 2015 0004

Milinković: Protiv Voždovca da počne serija pobeda

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da veruje da će njegova ekipa utakmicom protiv Voždovca početi seriju pobeda i pokazati da ima snage da se izdigne iz teške situacije.
-Utakmica protiv Voždovca je prva od sledećih 27 koliko je ostalo i u kojima će Partizan, duboko verujem, krenuti sa serijom pobeda. To je ono što je najvažnije, da ekipa pokaže da ima snage i moći da se izdigne iz ove situacije, a to se postiže samo dobrim igrama i pobedama – rekao je Milinković novinarima na stadionu Partizana.
Fudbaleri Partizana u nedelju od 16 časova igraju protiv Voždovca na Vračaru, utakmicu 11. kola Super lige Srbije. Crno-beli su u poslednje tri utakmice bez pobede, osvojili su samo dva boda i zaostaju devet bodova za prvoplasiranom Crvenom-zvezdom.
-Imaćemo protiv sebe ekipu koja zna i ume da igra protiv svih. Biće malo teži teren na Vračaru, ali, bez obzira na to, Partizan mora da nađe model igre i da popravi ono što nije bilo dobro u prethodnim mečevima – ; realizaciju – naveo je Milinković.
Trener Partizana rekao je da su svi igrači spremni za predstojeću utakmicu osim Marka Jevtovića.
-Marko Jevtović još oseća posledice udarca u glavu koji je dobio na utakmici protiv Crvene zvezde. To je bio lakši potres mozga, protiv Rada je osetio mučninu, pa mu je preporučeno da miruje do ponedeljka – rekao je Milinković.
Upitan šta je potrebno da se ekipa podigne, Milinković je rekao „pobeda i bolja realizacija“. 
-Treba da pobedimo, da realizujemo jednu od brojnih šansi koje smo imali u poslednjih par mečeva, da se momci malo smire, da ulaze u završnicu sa više koncentracije, u tom slučaju rezultat neće izostati – rekao je o.
Zbog loših rezultata navijači su u poslednje dve utakmice tražili Milinkovićevu smenu, a novinare je zanimalo da li se video sa upravom kluba. 
-Video sam se pre pet minuta, ali ne mogu da pričam o sadržaju razgovora, to morate da pitate ljude iz kluba – rekao je Milinković.

Povezana vest:  EURO 2012, Rezultati i tabela C grupe EP