bozovic cz - kazahstan

Božović kritikovao zbog nonšalancije i pohvalio Grujića

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da su njegovi fudbaleri bili „nonšalantni“ i pored toga što su ubedljivo sa 3:0 danas pobedili Rad.
-Bez obzira na rezultat, nismo lako pobedili. Zasluženo smo dobili i osvojili tri boda, što je najvažnije, iako smo bili nonšalantni u završnici utakmice – rekao je Božović novinarima posle utakmice na Banjici.
Zvezda je sa 3:0 savladala Rad u 14. kolu Super lige, čime je nastavila sa odličnim rezultatima u domaćem prvenstvu.
-Počeli smo dosta dobro, kontrolisali loptu. Rad se branio i nije nam dozvolio mnogo šansi u prvom poluvremenu. Da Grujić nije dao lep gol, bilo bi mnogo teško u drugom delu. Rad se tada otvorio i imali smo više prostora, ali smo propustili mnogo šansi, bili smo nonšalantni – kazao je Božović.
Trener crveno-belih je posebno pohvalio strelca prvog gola Marka Grujića.
-Grujić polako izrasta u veoma ozbiljnog fudbalera. Ne treba ga puno hvaliti – rekao je Božović i dodao da mediji „čine medveđu uslugu“ mladim igračima sa velikim pohvalama.
On je naveo da je Vukašin Jovanović dobio udarac, ali da „ne bi trebalo da je ništa strašno“.
Upitan da li je zamerio igračima na nonšalantnosti, Božović je odgovorio: „Samo sam im rekao da je trening sutra u 11 sati“.
Trener Rada Milan Milanović čestitao je Zvezdi na pobedi.
-Sve smo probali, ali smo na kraju i nerezonski odigrali, a protivnik je to kaznio. Zvezda je imala inicijativu, bili smo povučeni, a kada smo pokušali da budemo opasniji, uz svu muku koja nas prati u poslednje vreme, primili smo evrogol. Posle smo probali nešto, ali je to bilo daleko od nečeg ozbiljnog – rekao je Milanović.
On je istakao da će Rad probati da osvoji bodove protiv ekipe koje su ravne njoj.

Povezana vest:  Brazilska štampa želi da Skolari ode