Dance4Manya DanIVečeras se nastavlja događaj godine!

Sinoć prepun Belexpo centar pokazao je humanu stranu beograđana! Prvo veče Dance4Manya Festivala bilo je pravi spektakl za pamćenje, a slike govore više od reči. Večeras se nastavlja događaj godine! Definitivno najveći humanitarni festival elektronske muzike u Srbiji ugostiće večeras još 25 di-džejeva koji će đuskati za Manju, za život.

Povezana vest:  Brod “Kozara“ u Budimpešti

Karte za drugo veče festivala su 500 dinara, a možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets-a i u Win Win shopovima, ali i na samom događaju na ulazu u Belexpo centar. Organizatori su preporučili da se dođe što pre, jer je sinoć ulaz zatvoren ranije zbog popunjenog kapaciteta.

Večeras od 20h u Belexpo centru slušaće se najveći hitovi house, trance, progressive house i electro muzike. Nemojte dozvoliti sebi da propustite ovakav provod kojim ćete spasiti jedan mladi život.

Povezana vest:  Vučić: Pare za fond za bolesnu decu, dosta je sa klubovima!

Nemanja Ivanović, poznatiji kao di-džej Manya, boluje od retkog oblika maligne bolesti i potrebno mu je 120.000 eura za lečenje koje je moguće samo u Nemačkoj, gde se on trenutno nalazi. Sav prihod od festivala ide za Manjino lečenje.

Možete donirati 100 dinara za Manju slanjem SMS poruke sa sadržajem 100 na 3030.

Povezana vest:  EKSKLUZIVNO, Bili smo na Sajmu automobila u Ženevi (FOTO)

I večeras Srbija igra za Manju!

Više informacija na www.zamanju.rs