laltovic borac zvezda

Lalatović: OFK u usponu forme, ali očekujem dobar rezultat

Trener fudbalera Borca, Nenad Lalatović ocenio je danas za Tanjug da njegovu ekipu u nedelju očekuje teška utakmica protiv OFK Beograda koji je u usponu forme.
-Naš protivnik je u usponu forme o čemu svedoči njihov meč i pobeda nad timom Rada. Imaju više pojačanja iz Zvezde, a dobre partije pružaju na strani – rekao je Lalatović i podsetio da je na čelo Beograđana odnedavno došao iskusni trener Dragoljub Bekvalac.
Šef struke Čačana smatra da će utakmica biti zanimljiva i neizvesna svih devedest minuta, ali mu je želja da njegov tim nastavi sa dobrim rezultatima, kao što je to bilo u prethodnom periodu.
-Naravno, pružićemo maksimum na terenu i učiniti sve da uknjižimo nove bodove. Kada je u pitanju kadar, protiv OFK-a neće zaigrati Jablan i Jevtović zbog parnih kartona, a Zec i Krstić su povređeni-kazao je mladi stručnjak.
Strateg Čačana kaže da će njegov tim biti u prednosti s obzirom da igra na svom terenu i na publiku koja će bodriti igrače.
Navijači Borca „Mašinerija“ izdali su saopštenje sa porukom „Evropa se bliži“. Oni su pozvali sugrađane i simpatizere kluba da u nedelju podrže čačanski tim u borbi za sam vrh tabele.
-Borac gazi sve pred sobom! Gazi ka cilju o kome mašta svaki sugrađanin, da dočekamo u našem gradu timove iz Evrope narednog leta, kada klub slavi svoj 90. Rođendan- navodi se, između ostalog, u saopštenju navijača.
Utakmica između Borca i OFK Beograda biće odigrana u nedelju sa početkom u 15 časova na stadionu kraj Morave.
Čačani su drugi na tabeli sa 24 boda, a romantičari su 13. sa dvanaest bodova manje.

Povezana vest:  Srbija nije iskoristila penal i igrača više, remi u Bukureštu