klop press

Klop zadovoljan debijem na klupi Liverpula

Novi trener Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je zadovoljan svojim debijem u Premijer ligi, iako su njegovi fudbaleri odigrali nerešeno bez golova sa Totenhemom.
-Bilo je kul, sviđa mi se ovo. Ne želim da pričamo o mom debiju, o meni… Prva utakmica u Premijer ligi, gostovanje na stadionu Vajt Hart Lejn… Nije najgore mesto na svetu, ali je bilo kul. Kada sam izašao na stadion, iako sam bio na mnogim drugim, pokušao sam da vidim stvari koje nikada nisam. Bio je lep osećaj kada je sudija dunuo u pištaljku – rekao je Klop, a prenosi portal goal.com.
Klop je početkom ove nedelje preuzeo ekipu od Brendana Rodžersa, koji je dobio otkaz zbog serije loših rezultata. Nemac je danas debitovao na klupi „crvenih“.
-U principu sam zadovoljan. Ovo nije najgori mogući znak… Nisam imao velika očekivanja, jer sam imao samo tri dana da radim sa ekipom. Totenhem je veoma, veoma jaka ekipa. Bila je teška utakmica – kazao je Klop.
On je kazao da remi nije rezultat iz snova, ali da na ovome može da gradi svoju karijeru u Liverpulu.
-Remi nije rezultat iz snova, ali može da prođe. Bila je ovo važna utakmica, jer mogu da gradim svoj rad na ovome i pokažem igračima šta je dobro, a šta ne, da bismo napravili iskorak – kazao je Klop.
Liverpul zauzima 10. mesto sa 13 bodova, osam manje od lidera Mančester sitija, dok je Totenhem posle ovog remija na sedmom sa 14. bodova.

Povezana vest:  EP DO 17 GODINA PRVACI, Holandija prvi put prvak Evrope