zagorcic vojvodina

Zagorčić: Nezahvalno je pretiti Zvezdi, ali želimo bodove

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je danas da gostovanje Crvenoj zvezdi ne dolazi u dobrom trenutku, ali da veruje da njegov tim može da napravi iznenađenje i pobedi.
-U okolnostima u kojima se nalazimo, sledi nam gostovanje Crvenoj zvezdi, koja će sutra biti apsolutni favorit, kako zbog igre, tako i svega ostalog. Jednostavno, nemamo drugog izbora, sem da idemo na pobedu i da odigramo jednu jaku i cvrstu utakmicu. Nezahvalno je pretiti Zvezdi, pogotovo pred utakmicu na njenom stadionu, ali ništa nam drugo nije preostalo, osim da damo sve od sebe kako bismo osvojili tri boda – rekao je Zagorčić za klupski sajt.
Napadač Ognjen Ožegović ističe je da su Novosađani u seriji loših rezultata, ali da uvek imaju inspiraciju protiv velikih timova.
-Podsetiću da smo ove sezone sve utakmice protiv jakih rivala odigrali vrlo dobro i ne vidim zašto protiv Crvene zvezde ne bismo odigrali kao protiv Partizana ili Sampdorije. Očekuje nas teška utakmica, protivnik je u velikom naletu, ali ova ekipa ima kvalitet i zašto ne bismo mogli da dobijemo Zvezdu u Beogradu? – izjavio je bivši član Zvezde.
Iz Vojvodine su poručili da arbitar Nenad Đokić, koji će suditi sutrašnji meč, prošle sezone oštetio klub u utakmicama protiv Crvene zvezde i Partizana, ali da veruju da će sada biti na nivou.
Zaostali meč 13. kola Superlige između Crvene zvezde i Vojvodine igra se sutra od 17.30 na stadionu Rajko Mitić.

Povezana vest:  Parovi plej-ofa za plasman u Ligu Evropa