zoran popovic cukaricki

Popović: Utakmica sa Spartakom je prekretnica

Trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović rekao je danas da njegova ekipa mora ozbiljno da pristupi utakmici sa subotičkim Spartakom i ocenio da je predstojeći meč prekretnica u Super ligi Srbije.
-Igrači će morati da se pripreme da odigraju maksimalno profesionalno i bukvalno da odrade utakmicu na način koji je neophodan da bismo došli do potrebnog rezultata. Utakmica je možda i prekretnica što se tiče stanja na tabeli. Sa pobedom idemo ka vrhu, što ovi igrači svojim kvalitetom i zalaganjem zaslužuju – rekao je Popović, a prenosi sajtbeogradskog kluba.
Popović je rekao da je Spartak „nezgodan protivnik“.
-Spartak je vrlo nezgodan tim. Biće to zahtevan susret, kao i onaj protiv Jagodine. Oni igraju agresivno, brzo, ekipa koja će doći ovde sa dva bloka i neće biti lagana utakmica. Ko god ih bude doživeo lagano imaće problema da se adaptira – kazao je Popović.
On je rekao da za utakmicu sa Spartakom neće moći da računa na povređenog defanzivca Li Adija. Trener Čukaričkog je dodao njegov tim očekuju tri teške utakmice u predstojećih 10 dana. 
-Pred nama su tri teška meča Spartak, kup protiv Mokre Gore i onda Vojvodina. Moramo da vidimo kako ćemo rasporediti 17 igrača koje imamo i da sve to izgleda kako treba pre svega kad je reč o umoru – kazao je Popović
Kapiten Čukaričkog Igor Matić rekao je da Spartak u Beograd dolazi motivisan sa željom da se dokaže.
-Analizirali smo ih i iznenadili su me agresvnom igrom. ;Znaju šta rade. Dobro stoje na terenu i sigurno da nas očekuje jako teška utakmica. Nije fraza. Dolaze u Beograd da se pokažu u što boljem izdanju. ;Moramo maksimalno ozbiljno da je shvatimo kako bismo upisali tri boda. Da gledamo sebe. Imamo dobar niz, dobre rezultate. Svaka je utakmica bitna i ključna, ali sada je zaista trenutak da pokušamo da uhvatimo priključak za vrh tabele – kazao je Matić.
Utakmica 15. kola Super lige između Čukaričkog i Spartaka iz Subotice igraće se sutra od 18.00 na Banovom brdu.

Povezana vest:  Ibrahimović pred komisijom 10. januara