miljojko gosic jagodina

Gošić: Jagodina će dati svoj maksimum

Trener Jagodine Miljojko Gošić rekao je danas da njegovi fudbaleri imaju psihološku barijeru, ali i izrazio uverenje da će protiv Javora u predstojećoj utakmici Super lige pružiti svoj maksimum.

-Imamo psihološku barijeru. ;To je ono što otežava naš put koji je trnovit. Nismo uspeli u međuvremenu da preskočimo tu psihološku barijeru, da dobijemo utakmicu, iz raznoraznih okolnosti. Sve vreme dok budem trener Jagodine štitiću ove momke, jer sam siguran da oni i na treningu i na utakmici daju svoj maksimum – kazao je Gošić novinarima u Jagodini.
Gošič je dodao da on snosi najveću odgovornost za rezultate i da će se „plodovovi rada ubirati kada to bude najpotrebnije“.
-Borimo se časno i uspešno sa svim tim nedaćama. Treniramo maksimalno, nosimo teret. Ipak to je samo sport. Nećemo do kraja razočarati ljubitelje fudbala u Jagodini. Taj odnos na terenu će uvek biti maksimalan, i u pogledu igre i u pogledu ponašanja. Sa tim odlazimo u Ivanjicu. Znate da smo odigrali dobre utakmice u Subotici, na Banjici, na Karaburmi pa zašto ne bi tako igrali i u Ivanjici protiv tima Javora koga izuzetno poštujemo – kazao je Gošić.
Gošić je rekao je da je njihov predstojeći rival Javor iz Ivanjice jedan od najstabilnijih superligaša.
-Javor je jedan od izuzetno stabilnih klubova i u momentima kada je ispadao i vraćao se u ligu odavao je utisak izuzetno ozbiljno organizovanog kluba sa vrlo jasnom strategijom. To je klub koji je pažljivo selektirao i trenere i igrače u poslednjih nekoliko godina – rekao je Gošić. 
Fudbaler Jagodine Jovan Baošić je izjavio da ih očekuje dosta teška utakmica protiv Javora.
-Javor je dosta dobra ekipa sastavljena od iskusnih igrača. Ipak mi verujemo da možemo da ostvarimo povoljan rezultat. U Ivanjicu ćemo otići sa ciljem da možemo da pobedimo – rekao je Baošić.
Utakmica 15. kola Super lige Srbije između Jagodine i Javora igraće se u Ivanjici u subotu od 18.00.

Povezana vest:  Mrđa: Želeo sam najbolje; Milijaš: Želeo je najbolje