vojvodina zagorcic

Zagorčić: Nisam iznenađen smenom, odgovornost je samo na meni

Dosadašnji trener fudbalskog kluba Vojvodina Zlatomir Zagorčić rekao je danas da nije iznenađen što je smenjen u tom superligašu.
-Nisam iznenađen smenom, sporazumno smo se razišli, na fin način. Posle ovakvih rezultata, normalno je da je odgovornost samo na treneru – rekao je Zagorčić agenciji Beta.
Zagorčić je smenjen nakon poraza od Crvene zvezde sa 3:0 u petak, nakon kog je Vojvodina ostala na sedmom mestu srpskog prvenstva sa 20 bodova.
On je kazao da nije začuđen odlukom da mu se pobeda protiv Zvezde, apsolutnog lidera na tabeli, postavi kao ultimatum za ostanak na klupi.
-Svaka utakmica je otvorena, a Vojvodina ima obavezu da ide na pobedu u svakom susretu, pa i protiv Crvene zvezde. Jeste teško da se obećava pobeda protiv Zvezde, nismo uspeli i smena trenera je bila neminovna – kazao je Zagorčić.
Zagorčić je poželeo sreću klubu i svojim dosadašnjim igračima u nastavku sezone.
-Želim im sve najlešpe, da izađu iz krize i prave rezultate koje zaslužuju po svom kvalitetu, a ubeđen sam da mogu mnogo – istakao je Zagorčić.
Ekipu Vojvodine će do imenovanja novog trenera voditi dosadašnji Zagorčićev pomoćnik Goran Šaula. Vojvodina će u sledećem prvenstvenom kolu gostovati Voždovcu za vikend.

Povezana vest:  Skolari: Voleo bih da Atletiko eliminiše Čelsi