Carlsberg 72

LAV dodelio sportsku opremu malim fudbalskim klubovima

Kompleti dresova uručeni su čelnicima 380 malih fudbalskih klubova iz cele Srbije, kao rezultat akcije „Lavovska podrška malim fudbalskim klubovima“, koju je kompanija Carlsberg Srbija sa LAV brendom uspešno realizovala i ove godine.

Specijalni gost na događaju bio je Vladimir Petrović Pižon, legenda srpskog fudbala. „Svi moramo biti svesni da samo kontinuirano ulaganje u sport daje prave rezultate, a pomoć malim klubovima koji treniraju u nepovoljnim uslovima je od izuzetnog značaja, jer im pomaže da unaprede svoju igru i nagrađuje ih za pokazanu istrajnost. Hvala vam što volite i igrate fudbal!“ – rekao je Pižon.

Povezana vest:  SP JAR, Kjuel: Velikim ekipa se gleda kroz prste, a male se kažnjavaju

Akcija u okviru koje je do sada dodeljeno preko 3000 kompleta profesionalne sportske opreme za više stotina lokalnih fudbalskih klubova iz različitih krajeva Srbije, pokrenuta je prvi put u maju 2006. godine. Glavni cilj kampanje je i tada bio da se fudbalerima omoguće bolji uslovi za treninge, a time i napredak klubova širom Srbije. Svaki klub koji je sakupio i dostavio propisani broj čepova sa ambalaže LAV piva, dobio je od kompanije Carlsberg Srbija neophodnu sportsku opremu, garniture dresova. Ove godine, za akciju koja je trajala od maja do oktobra, prijavilo se oko 500 fudbalskih klubova od kojih će njih 380 dobiti komplete dresova.

Povezana vest:  Venger: Navijačima Arsenala je ispran mozak

Nataša Šarčević, Mainstream Marketing Manager, Carlsberg Srbija rekla je: „Ovom akcijom brend LAV osvrnuo se na male fudbalske klubove kojih širom Srbije ima zaista mnogo i u kojima stasaju budući sportski šampioni naše zemlje. Zahvaljujemo se svima koji su se odazvali našem pozivu, svima koji su prikupljali čepove i svima koji veruju u nas kao kompaniju koja je uvek tu da podrži svoje potrošače“.

Povezana vest:  Svonsi i Vest Bromvič i dalje bez poraza