zoran popovic cukaricki

Popović: Veliki imperativ pobede protiv Mokre Gore

Trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović rekao je danas da njegova ekipa ima veliki imperativ protiv Mokre Gore u šesnaestini finala jer brani trofej u Kupu Srbije.
-Utakmica sa Mokrom gorom zbog prošlogodišnjeg velikog uspeha Čukaričkog u kupu nameće imperativ pobede. Odlazimo na jedno putovanje od sedam sati u nameri da pobedimo i da najozbiljnije shvatimo taj susret. Kao profesionalci nemamo pravo na drugačiji pristup i razmišljanje – rekao je Popović na konferenciji za novinare u Beogradu.
Čukarički će odbranu trofeja početi u sredu, kada će gostovati Morkoj gori u Zubinom Potoku.
-Moramo da odigramo najbolje što možemo i drago mi je što ćemo igrati pred našim ljudima na Kosmetu. To je moj lični i emotivni osećaj – naveo je Popović.
On je najavio određene promene u sastavu, ali i istakao da to ne znači da će biti opuštanja. Fudbaler Čukaričkog Nenad Mirosavljević kazao je da njegovu ekipu očekuje teška utakmica, kao i to da se nada lepoj atmosferi.
-Ne sumnjam da će protivnik biti vrlo motivisan. Neće nam biti nimalo lako da dođemo do pozitivnog rezultata. Imamo obavezu više, jer smo branioci trofeja, tako moramo da se odnosimo i da se ponašamo na terenu. Naši ciljevi i planovi su uvek najviši. Pružićemo maksimum kako bismo prošli u naredni krug – kazao je Mirosavljević.
Utakmica u Zubinom Potoku igraće se u sredu od 13.00.

Povezana vest:  A1 Srbija silan na kraju sezone Soccer Zlatne lige