mladen dodic jag kluj

Dodić: Pobediti Javor, uprkos problemima

Trener fudbalera Novog Pazara Mladen Dodić rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da pobedi Javor u šesnaestini finala Kupa Srbije, iako u sastavu neće biti veliki broj standardnih prvotimaca.
-Radi se o derbiju ove runde, a Kup ima posebnu draž i donosi veću neizvesnost nego prvenstvo. Kompetentan sam da to potvrdim, kao trener Javora igrao sam polufinale, s Jagodinom bio u finalu. Bez obzira na prateće probleme, želim uspeh i sa Pazarom – rekao je Dodić Radiju sto plus.
Novi Pazar će sutra od 13.00 dočekati Javor u sesnaestini finala Kupa Srbije. U ovoj fazi igra se jedna utakmica, a u slučaju nerešenog rezultat posle 90 minuta odmah će se izviditi jedanaesterci.
-Ivanjičani imaju respektabilan sastav i odličnu atmosferu, tražiće pobedu, ali i mi hoćemo dalje. Verujem da svako od mojih fudbelera, s kojima radim dva meseca, ima kvalitet za ovo takmičenje. Zbog toga ne mislim da je dug spisak povređenih, bolesnih i kažnjenih nenedoknadiv hendikep. Potrebno je i da nas navijači podrže, a naše je da pružimo maksimum – kazao je Dodić.
Isti rivali će četiri dana kasnije u Ivanjici biti rivali u okviru 16. kola Super lige Srbije.
-Nedeljni duel u prvenstvu je primaran, što nikako ne umanjunje važnost sutrašnjeg meča. Zbog svih naših problema, šansu će u Kupu dobiti oni koji su imali manju minutažu. Ovo je prilika da se izbore za dres, trening i utakmice su jedino mesto gde se to može učiniti. Nadam se da će prepoznati priliku da se iskažu – naglasio je Mladen Dodić.

Povezana vest:  Kadrovske promene u odborima FSS-a