drulovic sin par

Drulović: Zadovoljan sam pobedom, ali ne i igrom

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je danas da je zadovoljan pobedom protiv Sinđelića u šesnaestini finala Kupa Srbije, ali ne i igrom svoje ekipe, naročito u drugom poluvremenu. Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Kupa, pošto su golovima Ivana Šaponjića pobedili beogradski Sinđelić sa 2:0.
-Mogu da budem zadovoljan pobedom i prolaskom u osminu finala, ali nikako nisam zadovoljan prvim poluvremenom. U drugom smo mnogo bolje delovali… Zaslužena popbeda protiv odlične eklipe Sinđelića – rekao je Drulovi novinarima posle utakmice.
On je naveo da je pored pobede zadovoljan i time što su se u tim posle povreda vratili Oumaru Abubakar i Gregor Balažic. Navijači su posle utakmice od igrača tražili da daju sve od sebe.
-Mi smo u duši pobednici, ako neko voli da pobeđuje onda sam to ja. Sigurno je da neke stvari moramo da ispravimo, ali i da sačekamo da se ekipa kompletira – rekao je Drulović.
Dodao je da mu je drago što je Šaponjić postigao golove, pošto je „za njega kao napadača važno da postiže golove“.
Trener Sinđelića Zoran Mirković rekao je da je nejgova ekipa dobro parirala Partizanu.
-Dobro smo parirali Partizanu, pogotovo u prvom pluvremenu. To prvo poluvreme je dobar putokaz za moju mladu ekipu, ali je drugo pokazalo da moramo još da radimo. Nismo se obrukali, idemo dalje – rekao je Mirković.
Mirković je sa mnogo uspeha svojevremeno igrao za Partizan, a njega su pre i za vreme utakmice pozdravljali navijači Partizana.
-Ne zaboravljam ni ja svoj bivši klub, želim Partizanu da se izdigne iz ove teške situacije i da se vrati na mesto koje mu pripada – rekao je Mirković.

Povezana vest:  Mediji: Van Gal nije ponudio ostavku