zoran popovic cuk vosa

Popović: Ne brinem za rezultat ako igramo kao protiv Vojvodine

Trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović rekao je danas da veruje da neće izostati dobar rezultat njegove ekipe u predstojećem meču sa Radom ukoliko ponovi partiju kao protiv Vojvodine. 
-Biće to jedna prava prvenstvena utakmica timova koji se dobro poznaju. Praktično komšija. Utakmica u kojoj svako ima svoje ambicije i svoja moranja. Svesni smo da će to biti težak meč u kojem moramo da budemo maksimalni uoči dvonedeljne pauze – rekao je Popović novinarima na stadionu Čukaričkog. 
-Nadam se dobrom rezultatu koji ne bi trebalo da izostane ako ponovimo dobru igru iz utakmice protiv Vojvodine – dodao je on.
Fudbaleri Čukaričkog u nedelju od 13.00 gostuju Radu na Banjici u utakmici 17. kola Super lige Srbije. Ekipa s Banovog brda je treća na tabeli sa 26 bodova, dok je Rad na 14. poziciji sa 13 bodova.
Napadač Čukaričkog Nenad Mirosavljević naveo je da njegova ekipa ide na Banjicu da osvoji bodove.
-Rad je u krizi i ta kriza traje već neko vreme. Imaju seriju loših rezultata i to po nas može da bude opasno. Ekipa Rada je dobra i ne zaslužuje da se nalazi na trenutnoj poziciji. Imaju pritisak rezultata i sigurno će tražiti svoju šansu protiv nas. Nas interesuju samo naša ekipa i naši rezultati. Idemo na Banjicu da osvojimo bodove – jasan je Mirosavljević.

Povezana vest:  Zvezda zvanično zatražila Karadžićevu ostavku