rajkovic-kzn cz kzn 24042015 017

Zvezda demantovala da je falsifikovala Rajkovićev potpis

Fudbalski klub Crvena zvezda demantovao je danas medijske spekulacije da je falsifikovan potpis doskorašnjeg kapitena Predraga Rajkovića prilikom dobijanja evro-licence.
Zvezda je navodno pokušala da prevari Evropsku fubalsku uniju (UEFA) uz tvrdnju da sa golmanom Rajkovićem nije potpisan sporazum o reprogramu dugova.
-Ta informacija je apsolutna laž, zbog čega smo javnosti stavili na uvid ugovor koji je Rajković potpisao sa Crvenom zvezdom i iz koga se jasno vidi da ne postoji bilo kakav problem – navodi se u saopštenju crveno-belih.
Iz Zvezde poručuju da je ovo samo jedan u nizu pokušaja da se destabilizuje trenutno lider na tabeli.
-Zabrinjava besraman pokušaj urušavanja našeg kluba u trenutku kada sigurnim korakom korača ka šampionskoj tituli. Pošto je postalo očigledno da je Crvena zvezda kvalitetom dominantna u Srbiji, da je ubedljivo najgledanija, da je postavila dobre temelje za budućnost, neki krugovi su spremni da idu do te mere da nacionalnu instituciju, što naš klub bez pogovora jeste, bezočnim lažima diskredituju u UEFA i time izazovu žestoku kaznu za naš klub.
Crvena zvezda ima dokaze kako radi i oni su u svakom trenutku na raspolaganju svim nadležnim fudbalskim organima, kako domaćim, tako i stranim.
-Sigurni smo da ćemo prebroditi sve prepreke i iz svega izaći još jači i moćniji, i da ćemo sledeće godine igrati u Evropi, nadamo se u Ligi šampiona. Ovi koji žele da unište Crvenu zvezdu, očigledno su zaboravili moto najveće navijačke populacija na Balkanu: Sve prolazi, Zvezda traje – navodi se u saopštenju.
Rajković je krajm avgusta poptisao petogodišnji ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva vredan tri miliona evra.

Povezana vest:  Jokanović porazom debitovao u Premijer ligi