lionel_Messi_4Leo Mesi o SP: Ne vidim nikog jačeg od Argentine

 

Fudbalska reprezentacija Argentine sa mukom je prošla južnoameričke kvalifikacije za dolazak na Svetsko prvenstvo i možda baš tako sa sebe skinula teret favorita takmičenja u Južnoafričkoj Republici.

Borba za svetski naslov na jugu „Crnog kontinenta“ odvijaće se od 11. do juna do 11. jula, a reprezentaciju Dijega Maradone na terenu će predvoditi najbolji fudbaler današnjice, Barselonin genijalac Lionel Mesi.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Klinsman: Ne očekujte lep fudbal protiv Belgije

Uprkos teško izborenom nastupu na Mundijalu, Mesi u preseku drugih reprezentacija učesnika svetske smotre ne vidi ekipu koja je od Argentine jača.

-Gledano po mestima u timu ne postoji reprezentacija koja je od nas bolja – siguran je Mesi, na kojeg mnogi sunarodnici polažu nade da ponove uspeh izabrane vrste iz 1978. i 1986. godine, kada su Argentinci bili svetski prvaci.

Povezana vest:  Krunić bi bio zadovoljan i nerešenim rezultatom

Takođe, mnogo je onih koji mu prebacuju slabije igre za Maradoninu ekipu u odnosu na one koje pruža u katalonskom klubu.

-Nemam se ja šta dokazivati. Ovde sam stigao kako bih napravio dobar posao, kako za sebe, tako i za reprezentaciju – odgovara Mesi.