elton_dzon_arena_jun_2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

elton_dzon_arena_jun_2010_2Elton Džon pred oko 8.000 Beograđana

 

Slavni britanski muzičar i jedna od trenutno najvećih zvezdi svetske muzičke scene Ser Elton Džon održao je u četvrtak uveče dvoipočasovni koncert pred oko 8.000 okupljenih u Beogradskoj areni. Koncert je, sa svega 10 minuta zakašnjenja zbog navike srpske publike da kasni, počeo numerom „Funeral for a friend (Love lies bleeding), a nastavio po najavljenom repertoaru, ređajući više od 20 pesama, što hitova, što manje poznatih beogradskoj publici.

Povezana vest:  Takmičenje u evrovizijskim karaokama - CITYVIZIJA 2015

O profesionalnosti vlasnika više od 50 pesama i viteza Britanskog kraljevstva govori i činjenica da je punih dva i po sata bez pauze sedeo za klavirom i pevao, pozdravljajući i zahvaljujući publici između numera.

–Prošlo je mnogo vremena, lepo je ponovo biti u Beogradu. Hvala vam, zaista ste bili divni i inspirativni večeras – zahvalio je Elton Džon okupljenima u Beogradskoj areni. Publika ga je dočekala na nogama i dugim aplauzom, ali je većim delom koncerta ostala uzdržana i na svojim mestima. Sa najviše oduševljenja ispraćeni su hitovi „Sacrifice“, „Don’t let the sun go down on me“, „Candle in the wind“, „I’m still standing“ i „Sorry seems to be the hardest word“, kao i maestralno izvodjenje melodije „Rocket man“. Pri kraju koncerta, kada je Elton Džon počeo sa nešto žešćim ritmom, obezbeđenje je pomerilo ogradu i fanovi su potrčali ka sceni kako bi fotografisali britanskog muzičara i konačno zaigrali uz poznate pesme. Treći najuspešniji umetnik svih vremena po oceni magazina „Bilbord“, na bis je izveo pesmu „Circle of life“ iz animiranog filma „Kralj lavova“, a zatim se pozdravio sa najbližima, koji su se tiskali uz binu, i mašući napustio scenu.

Povezana vest:  Džastin Biber i Selena Gomez potvrdili da su u vezi

elton_dzon_arena_jun_2010_1