Jose Mourinho Press Conference

Morinjo: Nema potrebe za čišćenjem svlačionice

Trener fudbalera Čelsija Žoze Morinjo rekao je danas da njegova ekipa može da završi sezonu među četiri najbolje u Premijer ligi i dodao da nema potrebe niti za pojačanjima niti za „čišćenjem“ slvačionice u zimskom prelaznom roku.
Čelsi, posle 12 odigranih kola, ima samo tri pobede i čak sedam poraza i nalazi se na 16. mestu sa 11 bodova. Aktuelni šampion Premijer lige ima 15 bodova manje od Mančester sitija i Arsenala. 
-Uveren sam da ćemo biti među četiri najbolje ekipe. Neću zahtevati nikakve promene u januaru. Zadovoljan sam igračima, dobar sam sa njima. Nije potrebno ‘čišćenje’ svlačionice kao što neki kažu i ne treba kupovati igrače u januaru – rekao je Morinjo za britanske medije. 
On je naveo ima puno poverenje u igrače koji su prošle sezone osvojili titulu, ali je i dodao da i dalje ima puno poverenje vlasnika kluba Romana Abramoviča.
-Bili smo šampioni pre četiri meseca, ne pre 10 godina. Trener je isti, igrači su isti, sve je u suštini isto. Postoji poverenje i postoje razlozi za to – rekao je Morinjo. 
Čelsi u 13. kolu Premijer lige dočekuje Norič. Ta utakmica je na programu sutra od 13.45.

Povezana vest:  Liverpul nudi 25 miliona funti za Markovića