anceloti press-nasmejan

Anćeloti: Junajted? Sačekaću pravu priliku…

Poznati italijanski trener Karlo Anćeloti rekao je danas da je spreman da sačeka pravu priliku i preuzme Mančester Junajted.
Anćeloti se spominje se kao glavni kandidat da nasledi Luja van Gala, nakon nešto lošijih rezultata Junajteda u poslednje vreme.
-Nastaviću da čekam pravu ponudu. Ukoliko ne pronađem klub sa dobrim projektom, moraću da budem strpljiv. Šta ću da radim u slobodno vreme? Gledaću utakmice, pecaću, ako je neophodno do leta… Naravno da bih voleo da vodim Mančester Junajted, isto bi želeo svaki menadžer na svetu – rekao je Anćeloti za Independent.
Anćeloti je 2014. godine bio na pragu dolaska u Junajted, kada je trebalo da zameni Dejvida Mojesa, ali je izabrao ostanak u Real Madridu.
-Ne žalim što sam 2014. godine ostao u Realu jer sam uživao. Hoću da radim u konkurentnom timu koji pretenduje na trofeje. Premijer liga je trenutno najbolja, ambijent i atmosfera su fantastični i voleo bih da se vratim – zaključio je trofejni trener.
Anćeloti je tri puta osvajao pehar Lige šampiona, dva puta sa Milanom i jednom sa Realom, a vodio je još Parmu, Juventus, Čelsi i Pari Sen Žermen.

Povezana vest:  Terzić: Razumem trenera i igrače