sinisa mihajlovic

Mihajlović krivi sudije za remi protiv Verone

Trener Milana Siniša Mihajlović okrivio je sudije za današnji remi njegovih fudbalera sa Veronom u utakmici 16. kola italijanske Serije A.
-Nikada me niste videli da kritikujem sudije, ali ne možete da ne pominjete stvari. ;Žestoko smo oštećeni na poslednje dve utakmice, a posebno danas protiv Verone. Ne možete da poništite dva gola zbog ofsajda koji nisu postojali, a i da ne svirate jedanaesterac nad Bonaventurom. Ovo nije prvi put da nam se to dešava sa sudijama. ;Neću da pričam o njima, ali to ne znači da sam glup – rekao je Mihajlović za italijanske medije posle utakmice.
Milan je danas na svom terenu odigrao nerešeno 1:1 sa poslednjeplasiranom Veronom. Ekipa Siniše Mihajlovića je povela u 52. minutu, a od 56. su nastupali sa igračem manje pošto je Najdžel De Jong dobio crveni karton i skrivio jedanaesterac.
-Ne možemo da nastavimo ovako, nismo igrali protiv omladinaca, već protiv jedne ekipe iz Serije A. Razumem gnev navijača i njihovu nervozu. Imaju pravo da kritikuju i da se žale na rezultate. Imali smo 18 šuteva, iako smo imali igrača manje. Šta smo još mogli da uradimo? – rekao je Mihajlović.
-Navijači moraju da znaju da smo danas postigli još dva validna gola, ali su oni poništeni. Imali smo još sedam, osam šansi, ali… – dodao je on.
Milan ;se posle ove utakmice nalazi na sedmom mestu sa 25 bodova, a Verona je poslednja, 20. sa sedam.

Povezana vest:  LAV KUP SRBIJE, Zvezda i Partizan igraju u sredu od 17 sati