mercator karavan 2015

Mercator-S karavan obradovao decu širom Srbije

Kako su praznici vreme darivanja, okupljanja porodice i druženja sa svojim najbližima, kompanija Mercator-S, u okviru koje posluju IDEA, Roda, Mercator Hipermarketi, odlučila je da obraduje veliki broj dece u celoj Srbiji.

Uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Mercator-S je odlučio da u jednom danu, u nedelju 13. decembra, podeli oko od 700 novogodišnjih paketića deci koja se nalaze u 18 Doma širom Srbije. Kompanija Mercator-S je u ovoj akciji, pored svih Domova za nezbrinutu decu u Srbiji, kao i decu ometenu u razvoju, posetila i korisnike koji se nalaze u Prihvatilištima i mališane u nekoliko velikih regionalnih klinika i podelila još 1000 paketića.

Povezana vest:  Serbia Fashion Week se otvara spektakularnom izložbom kolekcije visoke mode inspirisane srpskom vojnom uniformom

Tokom posete svim institucijama za decu je upriličen program iznenađenja koji se sastojao od predstave i animiranja mališana od strane Deda Mraza, na šta su oni sa oduševljenjem odreagovali.

Mercator karavan se ovom akcijom ne završava. Ova kompanija će, uz podršku Ministarstva, podeliti još 2.000 paketića mališanima koji se nalaze u hraniteljskim porodicama.

Povezana vest:  Kakav Beč žele žene: rezultati najveće ankete

U ovu akciju se uključilo i više od 1.000 zaposlenih kompanije Mercator-S, jer je svaki pojedinac koji je deo ovog tima želeo da da svoj doprinos da ovi pokloni stignu na pravu adresu. Praznici nas podsećaju na ono važno u životu, a to je da je potrebno deliti sreću i ljubav, pa se zato zaposleni iz kompanije Mercator-S nadaju da su na ovaj način uspeli mališanima da prenesu barem deo novogodišnje čarolije i učine im ove praznike lepšim.

Povezana vest:  Domaćoj ekonomiji 291 milion evra dodatne vrednosti od poslovanja Coca-Cola sistema