vojvodina ekipa

Pobede Jagodine i Radnika, remi Vojvodine

Fudbaleri Jagodine pobedili su danas na svom terenu Rad 1:0 u utakmici 22. kola, poslednjeg u jesenjem delu Super lige Srbije i prekinuli niz od tri utakmice bez pobede. Jedini gol postigao je Mile Savković u šestom minutu.
Jagodina je tako prekinula niz od tri utakmice bez pobede, odnosno dva uzastopna poraza i posle tek treće prvenstvene pobede ima 19 bodova na 14. mestu. Rad je vezao 12 utakmica bez pobede u prvenstvu, pretrpeo je 12. poraz i poslednji je na tabeli sa 16 bodova.
Novi Pazar i Vojvodina odigrali su nerešeno 1:1. Novosadjani su poveli u 10. minutu golom Mirka Ivanića, a konačan rezultat postavio je Amer Osmanagić u 62. minutu. Vojvodina je tako prekinula niz od četiri pobede i zauzima četvrto mesto na tabeli sa 35 bodova, a Novi Pazar je 11. na tabeli sa 24 boda.
Radnik je u Surdulici pobedio Radnički iz Niša 2:1. Domaći su poveli u petom minutu golom Slaviše Stojanovića, a izjednačio je Petar Djuričković u 41. minutu. Šestu prvenstvenu pobedu Radniku doneo je Filip Stojanović u 73. minutu.
Radnik je 10. na tabeli sa 27 bodova, a Radnički, koji je vezao tri utakmice bez pobede, zauzima šesto mesto na tabeli sa 32 boda. Mladost i OFK Beograd su u Lučanima odigrali bez golova.
Od 15 časova u Ivanjici igraju Javor i Crvena zvezda, a dva sata kasnije počinju dueli Čukarički – Voždovac, Metalac – Spartak i Partizan – Borac. 
Prolećni deo šampionata u Super ligi Srbije počeće 20. februara naredne godine.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati i tabela 12. kola Bundeslige