ronaldo slavlje

Pari Sen Žermen nije zainteresovan za Ronalda

Predsednik Pari Sen Žermena Naser el-Kelaifi odbacio je danas navode da je taj fudbalski klub zainteresovan za igrača Real Madrida Kristijana Ronalda.
Mediji spekulišu o odlasku Ronalda iz Reala, pre svega zbog neslaganja s trenerom Rafaelom Benitesom, pa se pominju povratak portugalskog fudbalera u Mančester junajted, ali i mogući transfer u Pari Sen Žermen.
-Ronaldo je trenutno fudbaler Real Madrida i ugovor mu ističe za dve i po godine. Održavam odlične odnose s predsednikom Reala Florentinom Peresom. Nismo pregovarali o Ronaldu – rekao je Naser el-Kelaifi za Figaro.
On je dodao da je zadovoljan kvalitetom svoje ekipe.
-Ronaldo je sjajan fudbaler, ali već imamo kvalitetne igrače u našem timu. Anhel Di Marija je jedan od njih. Zadovoljan sam našom ekipom – naveo je predsednik Pari Sen Žermena.
Ugovor najboljeg igrača Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimovića ističe na kraju sezone, a uprava će u februaru razgovarati sa 34-godišnjim švedskim reprezentativcem o eventualnom nastavku saradnje.
-Poštujem Ibrahimovića kao fudbalera, uvek se ponaša profesionalno. Nikada nećemo zaboraviti šta je uradio za klub. Navijači će ga uvek pamtiti. On voli Pariz i naš klub, a svaka utakmica ga čini srećnim, kao da još ima 16 godina. On daje sve od sebe za klub – rekao je predsednik francuskog šampiona.
-U februaru ćemo razgovarati o njegovoj budućnosti, da vidimo šta želi da uradi. On zna da ću ga uvek podržati – dodao je Naser el-Kelaifi.

Povezana vest:  UEFA poželela sreću Srbiji u kvalifikacijama za EP