Leo Messi: Na SP ću igrati jednako kao u Barseloni!

Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi u Argentini već duže vreme je na udaru kritika jer za reprezentaciju ne pruža jednako dobre igre kao u Barseloni. Veruje Mesi međutim, da će se to promeniti na predstojećem Svetskom prvenstvu.

-Uveren sam da ću svoje mečeve iz Barselone ponoviti i u nastupima za svoju zemlju tokom SP –  kazao je napadač koji će tokom svetske smotre u Južnoafričkoj Republici napuniti 23 godine.

Povezana vest:  Apija: Boatenga više ne pozivam u tim

-Moj je san predvoditi Argentinu do slave. Nadam se da ćemo biti dobri, a na individualnom planu se nadam da ću moći da igram na istom nivou kao u Barseloni i da ću postati prvak – dodao je Mesi u razgovoru za Sun.

Fudbaler koji je u završenoj klupskoj sezoni postigao čak 47 golova za katalonski klub u svim takmičenjima ne brine činjenica da se Argentina jedva plasirala na SP.

Povezana vest:  Ako Katalonija proglasi nezavisnost, Barselona bez Primere

-Mučili smo se u kvalifikacijama jer se radi o komplikovanom takmičenju. Odmah na startu smo morali odigrati nekoliko utakmica u gostima što je uvek teško, a i menjali smo selektora usred kvalifikacija. Tako sun as te utakmice učinile jačima i odlučnijima da na SP pokažemo da možemo igrati drugačije nego u kvalifikacijama – zaključio je Messi.