Stanisa Mandic 2

Staniša Mandić: Da naredne godinu budu još bolje od 2015.

Fudbaler Čukaričkog Staniša Mandić rekao je danas da mu je prethodna, 2015. godina bila najbolja u životu, ali je istakao da se nada da će naredne biti još bolje.
-Novi Zeland, titula prvaka sveta, Kup Srbije sa klubom, sve to je doprinelo da 2015. bude moja najbolja godina u životu. Debitovao sam i za seniorski tim Crne Gore, što je, takođe, značajna stvar za mene. Jedino što mogu da poželim jeste da i ostale godine budu u najmanju ruku tako uspešne, a ako je moguće još i bolje – rekao je Staniša Mandić za sajt kluba.
Mandić je u Čukaričkom imao zavidnu minutažu, izborio se za prostor, a statistika kaže da je bio akter u 26 utakmica, imao je tri asistencije, ali se nije upisao u strelce.
-Nije to alibi, međutim, činjenica je da sam na početku prvenstva bio prilično umoran zbog svega što sam prošao pre toga. Od 6. kola sam počeo da igram standardno i bio u timu sve do kraja prvenstva. Iskreno govoreći, bilo je i dobrih partija i onih koje su bile slabije. Imao sam mnogo šansi da postigem gol, ali nisam bio dovoljno svež u završnici. Očekujem da se to promeni u drugom delu šampionata – rekao je on.
Čukarički je prvi deo Super lige Srbije završio na drugom mestu sa 37 bodova.
-Zauzeli smo visoko drugo mesto. Nema tu šta mnogo da se priča. Biće mnogo teško, a na meni je kao i na mojim klupskim drugovima da se potrudimo da to mesto i zadržimo – rekao je Mandić.
Mandić je, na kraju, imao poruku i za fudbalera Crvene zvezde Marka Grujića, saigrača iz omladinske reprezentacije Srbije, koji je nedavno potpisao ugovor sa Liverpulom.
-Prvo bih mu čestitao na sjajnim igrama u prvom delu prvenstva, onda i na prelasku u jedan od najboljih klubova na svetu. Nadam se da će ga zdravlje i sreća poslužiti da se dokaže na vrhunskoj fudbalskoj sceni. Srećno Grudži – rekao je Mandić.
Okupljanje fudbalera Čukaričkog pred početak priprema za nastavak domaćeg šamponata zakazano je za nedelju, 10. januara.

Povezana vest:  Ospina i zvanično golman Arsenala