aleksandar mitrovic slavlje

Mitrović srećan zbog gola protiv Junajteda i ponosan na tim

Fudbaler Njukasla Aleksandar Mitrović rekao je danas da je remi protiv Mančester junajteda veliki rezultat za njegovu ekipu i istakao da je ;srećan zbog postignutog gola.
-Ovo je veliki rezultat za nas. Uspeli smo da se vratimo posle 0:2, što nije lako protiv tima kao što je Junajted. Uspeli smo u tome i veoma sam ponosan na tim – rekao je Mitrović za sajt kluba.
Fudbaleri Njukasla i Mančester junajteda odigrali su sinoć nerešeno 3:3, u utakmici 21. kola Premijer lige.
Mančester je poveo u devetom minutu golom Vejna Runija iz jedanaesterca, a Džes Lingard je duplirao vođstvo Junajteda u 38. minutu. Njukasl je smanjio preko Žoržinja Vajnalduma u 42. minutu, posle asistencije Mitrovića, a bivši igrač Partizana je izjednačio u 67. minutu iz penala, svojim četvrtim golom u Premijer ligi.
Novo vođstvo gostima doneo je Runi u 79. minutu, a bod ekipi sa Sent Džejms parka doneo je Pol Damet u 90. minutu.
-Bila to fantastična noć. Mogli smo i da pobedimo, ali i da izgubimo. Mislim da je remi pravedan rezultat i da obe ekipe mogu da budu zadovolje bodom… Nisam postigao gol na nekoliko utakmica i zato sam uzeo da izvedem penal. Srećan sam zbog gola, znači mi mnogo kada postignem gol pred domaćim navijačima – rekao je Mitrović.
Njukasl je remijem protiv Junajteda prekinuo niz od tri poraza, ali se i dalje nalazi u zoni ispadanja, na 18. mestu sa 18 bodova.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EP 2012, Srbija - Italija 1:1 na poluvremenu

PHOTO> Serena Taylor/Newcastle United via Getty Images