roberto mancini

Mančini: Moraćemo da kupimo napadača

Trener fudbalera Intera Roberto Mančini, nezadovoljan igrom napadača na današnjoj utakmici protiv Karpija, rekao je da će njegova ekipa morati da kupi igrača na toj poziciji.
Inter je na poslednja tri meča na domaćem terenu protiv Lacija, Sasuola i Karpija osvojio samo bod i to danas protiv Karpija. Ekipa Roberta Mančinija bila je blizu pobede, vodila je sa 1:0, ali je Karpi stigao do izjednačenja u 92. minutu. 
-Razočaran sam, ovo je treća utakmica u kojoj bacamo bodove u poslednjim minutima. Naš najveći problem je, ipak, što ne možemo da postignemo gol. Naši napadači ne mogu samo da stoje i čekaju da lopta dodje do njih. Fudbal se igra glavom, nije sve u snazi – rekao je Mančini za italijanske medije. 
Mauro Ikardi imao je veliku priliku da iz kontranapada postigne gol i odvede svoju ekipu na 2:0. Mančini je i to prokomentarisao.
-Imam 50 godina, ali siguran sam da bih ja dao gol. Takve prilike moraju da se iskoriste… Napadači moraju da znaju i da u 92. minutu čuvaju loptu, pa makar i kod korner zastavice. Izgleda da ćemo morati da kupimo napadača – poručio je Mančini.

Povezana vest:  Bekvalac novi trener kragujevačkjog Radničkog