logo_SP_futbal_2010_afrikaRTS najavio specijalnu emisiju za Svetsko prvenstvo

 

Radio televizija Srbije (RTS) najavila je danas da će Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se održava od 11. juna do 11. jula u Južnoj Africi, i učešće reprezentacije Srbije, pratiti njihova specijalna emisija „Rt Dobre nade“.

Iz RTS je saopšteno da su Marija Kilibarda i Slobodan Šarenac voditelji emisije koja će ići svake večeri od 20.00 na Prvom programu, dok je u danima kada igra Srbije u terminima od 13.30 i 14.00 predviđena je još po jedno izdanje „Rta Dobre nade“.

Povezana vest:  Ranijeri potpisao četvorogodišnji ugovor s Lesterom

-Emisija će sadržavati direktno uključenje u studio u Johanesburgu sa najavama, prilozima, izjavama, vestima o ‘Orlovima’ i zanimljivim storijama…Sledi direktan prenos utakmice, analiza prvog poluvremena, i na kraju meča sa gostima – saopštio je RTS.

Kako se navodi, „Rt Dobre nade“ imaće i priloge „o Africi, stadionima, lopti kojom se igra, peharu, Srbiji koja prvi put nastupa samostalno, Maradoni, Bekamu, seksu na SP…modi, ženama i fudbalu, najlepšim i najružnijim igračima…“

Povezana vest:  FS Albanije najavio žalbu na odluku Uefa

U RTS-ovom „Rtu Dobre nade“ gostovaće stručni konsultanti Aleksandar Janković, Marko Nikolić, Dejan Đurđević, Ljubiša Tumbaković, Dragan Belojević, Aleksandar Stojanović, Milan Karadžić i Miroslav Radoman.

-Pored njih u goste će za svaku emisiju biti pozivan i po jedan fudbaler, Ivica Dragutinović, Nemanja Matić, Mateja Kežman, Ivan Ergić, Milan Biševac, Boško Janković, Dragan Džajić, Perica Ognjenović, Ljubinko Drulović i Dušan Savić.

Povezana vest:  Španska antidoping agencija istražuje Nasrija