Vanja_Kovacev_USCE_shopping_centar_i_dobitnik_Ljiljana_KrejovicŠoping centar UŠĆE i VISA vas vode na Svetsko prvenstvo u fudbalu

 

 

U vreloj atmosferi afričke žurke koju su zagrevali svirači bubnjeva i DJ, plesači su u afričkom ritmu pokazivali koreografiju oduševljenim posetiocima UŠĆE Shopping Centra.

 

Povod za žurku je bio okupljanje srećnih dobitnika zajedničke, veoma uspešne nagradne igre kompanije Visa i UŠĆE Shopping Centra. Tom prilikom, UŠĆE Shopping Center i Visa uručile su nagradni vaučer srećnoj dobitnici glavne nagrade – Ljiljani Krejović iz Beograda koja je osvojila put za dvoje na najatraktivniju destinaciju u 2010. godini – predstojeće FIFA Svetsko prvenstvo u fudbalu u Južnoj Africi i karte za jednu od utakmica naše reprezentacije na prvenstvu. Glavna nagrada izvučena je u „Ciciban“ prodavnici u UŠĆE SC-u.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Ves Hem osvojio prvi bod u sezoni

 

-Izuzetno sam uzbuđena i još ne mogu da poverujem da mi se pružila ovakva  prilika da zajedno sa suprugom otputujem na Svetsko prvenstvo. Kao i cela nacija redovno pratimo našu reprezentaciju, ne samo u fudbalu, nego i u drugim sportovima, ali otići na svetsko prvenstvo u Južnu Afriku i pružiti podršku našoj reprezentaciji je jedinstvena životna prilika. Znala sam za Visa nagradnu igru u UŠĆE Shopping Centru jer koristim karticu prilikom svakodnevne kupovine, ali nisam ni sanjala da će ova nagradna igra obradovati baš nas dvoje – rekla je vidno uzbuđena Ljiljana Krejović, prilikom uručenja nagrade u UŠĆE Shopping Centru.

Povezana vest:  139. DERBI, Povećano prisustvo policije na beogradskim ulicama

Zahvaljujući zajedničkoj kampanji kompanije Visa i šoping centra Ušže, pored petodnevnog boravka u ekskluzivnom hotelu u Južnoj Africi, srećna dobitnica i njen suprug dobiće i dodatnih 200 dolara na Visa poklon kartici, kao i mogućnost specijalne ture obilaska grada i karte za dve utakmice na prvenstvu – „Srbija – Australija“ i „Meksiko – Urugvaj“.

 

Još 50 posetilaca UŠĆE Shopping Centra koji su učestvovali u ovoj nagradnoj igri dobili su replike zvanične lopte Svetskog fudbalskog prvenstva.

Povezana vest:  Van Gal: Gigs će me naslediti