Mario Balotelli celebrates with David Silva and Adam Johnson

Remi Mančester Sitija i Fulama

Mančester Siti je pred svojim navijačima protiv Fulama prikazao i više nego skromnu partiju u remiju 1-1. Najzanimljiviji trenutak na utakmici desio se, zapravo, nakon poslednjeg sudijskog zvižduka. Menadžer gostiju Mark Hjugs krenuo je da pruži ruku svom kolegi Robertu Manćiniju, ali, italijanski trener mu je samo bahato pružio ruku, bez da ga je i pogledao. Hjugs je ljutito odbio takav pozdrav i odmahnuo rukom. Naravno, važno je podsetiti i na pozadinu ove priče. Naime, Hjugs je u decembru 2009. godine dobio otkaz na klupi Sitija, a zamenio ga je upravo Manćini.

Povezana vest:  PSŽ u finalu Lige šampiona

Mančester Siti je poveo u 26. minuti, kada je Mario Baloteli udarcem s više od 20 metara dobro naciljao u ugao Fulamovog golmana Marka Švarcera.

U 48. minuti je konačnih 1:1 postavio Damijen Daf, koji je poentirao nakon dobrog ubacivanja Andrjua Džonsona s desne strane.

Siti je uputio samo 4 udarca u okvir gola, Fulam jedan više. Siti je u zadnjih pet utakmica u Premiershipu ostvario samo jednu pobedu.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Argentina bez Aguera u nastavku Mundijala

Siti je treći sa 50 bodova i ima šest manje od drugoplasiranog Arsenala, a Fulam je napredovao za dve pozicije i nalazi se na 13. mestu sa 32 boda.