Palermo v Torino

Pobede Torina i Bolonje

Fudbaleri Torina pobedili su danas na gostujućem terenu posle preokreta Palermo sa 3:1, u utakmici 25. kola Serije A i prekinuli niz od pet utakmica bez pobede.
Palermo je poveo u trećem minutu golom Alberta Đilardina, a izjednačio je Ćiro Imobile u 19. minutu iz jedanaesterca. Đankarlo Gonzales je autogolom doneo vođstvo Palermu u 31. minutu, a konačan rezultat postavio je Imobile, svojim drugim golom na utakmici, u 69. minutu.
Torino je tako pobedio prvi put posle pet utakmica i popeo se na 11. mesto na tabeli sa 31 bodom. Palermo je pretrpeo 13. poraz, bez pobede je u poslednja četiri meča i zauzima 15. mesto na tabeli sa 26 bodova.
Fudbaleri Bolonje pobedili su kao gosti Udineze sa 1:0 i ostvarili 10. pobedu u prvenstvu. Jedini gol postigao je Matija Destro u 79. minutu.
Bolonja se tako popela na 10. mesto na tabeli sa 33 boda, dok je Udineze bez pobede sedam uzastopnih utakmica i posle 12. prvenstvenog poraza zauzima 14. mesto na tabeli sa 27 bodova, a samo pet bodova ga dele od zone ispadanja.
Sampdorija i Atalanta odigrali su bez golova, dok je ranije danas Milan pobedio Đenovu sa 2:1.
Večeras od 20.45 igraju Fiorentina i Inter.

Povezana vest:  Lukić: Problem srpskog fudbala je Tomislav Karadžić

PHOTO: Tullio M. Puglia/Getty Images