branislav-nikolic

Nikolić objavio spisak omladinaca za utakmice sa Bugarskom i Španijom

Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Nikolić objavio je danas spisak igrača za prijateljske utakmice sa Bugarskom i Španijom na kome su debitanti Milisav Popović iz Kelna, Vahid Selimović iz Meca i Lijanko Vojnović iz Sao Paola.
Centralni bek Sao Paola Lijanko Evandjelista Silveira Neves Vojnović debitovaće u utakmici protiv Španije, 2. marta, u Staroj Pazovi, navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije. Utakmica sa Bugarskom igraće se 24. februara u Pravecu.
Na spisku su golmani: Vanja Milinković-Savić (Leh) i Jovan Vićić (Crvena zvezda).
Odbrambeni fudbaleri: Marko Mijailović (Crvena zvezda), Bojan Avramović (Altah), Nikola Milenković (Partizan), Miloš Zlatković (OFK Beograd), Filip Stanković (Crvena zvezda) i Vahid Selimović (Mec).
Fudbaleri sredine terena: Nemanja Glavčić (Teleoptik), Filip Jović (Teleoptik), Nikola Mitrović (Radnički Niš), Nikola Cuckić (OFK Beograd), Stefan Janković (OFK Beograd) i Nemanja Stanković (Žilina).
Napadači: Aleksandar Lutovac (Rad), Borko Duronjić (OFK Beograd), Miloš Aćimović (Zrinjski) i Milislav Pavlović (Keln).
Omladinska reprezentacija Srbije će od 24. do 29. marta biti domaćin poslednjeg kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se igrati u Nemačkoj od 11. do 24. jula a rivali će joj biti Francuska, Danska i Crna Gora.

Povezana vest:  Inter želi tandem Ljajić - Jovetić