lionel_Messi_4Leo Mesi: Najdraži insekt? Majmun!

 

Između Lionela Mesija, službeno najboljeg svetskog fudbalera, i novinara engleskog magazina FourFourTwo sigurno je došlo do problema u komunikaciji.

Izgubljen u prevodu, Argentinac je na pitanje o svom najdražem insektu kao iz topa odgovorio:

-Majmun! Majmuni su mi oduvek bili najomiljeniji. Verovatno zato što su drski.

Reporter najpopularnijeg britanskoga fudbalskog magazina nije Mesija o insektima pitao bez veze. Naime, Mesijev je nadimak La Pulga (Buva), pa se ovaj nadao takvom odgovoru.

Povezana vest:  1/4 KUP SRBIJE, Nikolić: Protiv Rada ambiciozno, ali oprezno

Reč je o intervjuu koji FourFourTwo donosi u izdanju od juna, u kojem as Mesijem razgovara kao i sa još 31 zvezdom predstojećeg SP. Na internet stranici magazina prenet je samo manji deo razgovora.

Mesi je takođe rekao da je Argentina već pre četiri godine u Nemačkoj imala najbolju ekipu, ali da je nesretno ispala na od Nemaca.

Povezana vest:  Francuski savez kaznio Nasrija sa tri meča neigranja

-Nekoliko godina ranije, na SP u Francuskoj 1998. Engleska je ispala na penale od Argentine. Zato u fudbalu morate imati i malo sreće.

Sa Maradonom se, kaže, ne bi voleo upoređivati jer je današnji selektor jako puno dao reprezentaciji, kao i Gabriel Batistuta:

-Ponosan sam što mogu nositi Maradonin broj na dresu. Ima nešto posebno u toj desetci. Takođe posebnim smatram Gabriela Batistutu. Znam da Argentina nikad više neće imati takvog centarfora.

Povezana vest:  Remi Partizana i ukrajinskog Metalista

Na pitanje koliko dugo može raditi sa loptom, Mesi je rekao:

-Nisam siguran. U svakom slučaju, jako dugo!