Fudbaler Partizana Lazar Marković danas se vraća na teren posle nekoliko nedelja pauze i navodi da se nada da je sve loše iza njega.

Marković je dobio jak udarac u utakmici koju su crno-beli igrali sa ekipom Napretka u Kruševcu gde je i postigao pogodak (1:3), da bi potom kada je povreda sanirana dobio jak udarac na prijateljskoj utakmici u Beogradu.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EP 2012, Jovanović: Igra protiv Iraca model za budućnost

„Nadam se da je sve loše iza mene. U jednom periodu, koliko god imao želju i motiv za igranjem, uvek se nešto nepredvidjeno dešavalo na terenu. Kao i uvek bio sam disciplinovan, bio na terapijama, radio i danas bi trebalo da krenem sa ekipom i da napokon posle pauze osetim loptu“, rekao je Marković, prenosi klub.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Atletiko "mora" protiv Juventusa, Ludogorec čeka Real

Marković, koji je saradjivao sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem tokom njegovog prvog mandata u Humskoj, naveo je da novom šefu stručnog štaba ima samo reči hvale.

„Veliki stručnjak, pedagog i motivator. Za nas, decu Partizana, čovek kakvog Partizan treba. Svi smo uz njega, momci rade punom parom danima. Potrebno je naravno vreme, ne ide sve preko noći, ali sam siguran u zajednički cilj“, rekao je Marković.

Povezana vest:  Bejl: Želim da igram i u inostranstvu