150 derbi grujic i brasanac

Grujić: Trijumf značajni jer je ostvaren u Humskoj

Fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić izjavio je da je presrećan zbog pobede nad Partizanom (2:1) i posebno naglasio značaj jer je ostvarena na gostujućem terenu.
Ekipa Miodraga Božovića 21. pobedom zaredom u domaćem šampionatu povećala je prednost u odnosu na Partizan na 32 boda.
-Videli smo veoma zanimljiv derbi. Uspeli smo brzo da odreagujemo posle njihovog gola i već do kraja poluvremena postignemo dva, a potom izdržimo do kraja i ostvarimo još jednu veliku pobedi. Trijumf dobija na posebnom značaju jer se igralo na terenu najvećeg rivala – rekao je Grujić novinarima posle utakmice.
Crveno-beli su slavili posle preokreta golovima Luisa Ibanjeza i Uga Vijeire, nakon što je Sedrik Gogua doveo Partizan u vođstvo, ali su iz Partizana posle utakmice imali mnogo zamerki na suđenje. Trener Ivan Tomić izjavio je da faul nad Grujićem kod izjednačujućeg gola nije postojao.
-Pao sam i čuo povike sa strane da foliram. Moram da kažem da sam dobio udarac i da je bio prekršaj – naveo je vezista Zvezde.
Odličan debitanski nastup na večitom derbiju imao je Francuz Damijan Le Talek, jedan od najboljih aktera na 150. večitom derbiju.
-Uspeli smo nekako da pobedimo u veoma teškoj utakmici. Važan trijumf za nas, kao i za naše navijače. Bila je neverovatna atmosfera – kratak je bio novajlija u dresu Crvene zvezde.

Povezana vest:  Loris: Bilo je potpuno glupo što smo štrajkovali