brazil_fudbal_logoSP JUŽNA AFRIKA

 

Brazilci zabrinuti zbog grešaka u odbrani

 

Fudbalski reprezentativci Brazila zabrinuti su zbog grešaka u odbrani koje su pravili na pripremnim utakmicama za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

-Pravili smo previše grešaka, a to za nas nije normalno. Moramo da budemo mnogo pažljiviji – rekao je danas reprezentativac Brazila Žilberto Silva.

Povezana vest:  Humanitarni meč za ugrožene poplavama okončan rezultatom 4:3 u korist ekipe „Montevidea"

Brazil je u pripremnim utakmicama pobedio Zimbabve sa 3:0 i Tanzaniju sa 5:1, ali je na tim mečevima odbrana u par navrata loše reagovala, što je zabrinulo pojedine reprezentativce.

-Ne smemo da pravimo toliko grešaka, kao na meču protiv Tanzanije. U pojedinim trenucima smo se opuštali i nedostajalo nam je koncentracije. Od sada ne smemo da pravimo takve greške – rekao je on.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Zbog snega prekinut meč Galatasaraj - Juventus

-Felipe Melo nije igrao kako zna. Ali, on je jaka ličnost i uspeće to da prevaziđe. Igraće dobro na Svetskom prvenstvu – dodao je Žilberto Silva.

Prvi golman petostrukog svetskog šampiona Žulio Sezar povredio je leđa na utakmici protiv Zimbabvea, zbog čega je propustio meč sa Tanzanijom.

Rezervni čuvar mreže Brazila Gomeš rekao je da će Sezar biti spreman za prvu utakmicu protiv Severne Koreje, u utorak 15. juna.

Povezana vest:  FA pokrenuo istragu protiv sudije Marka Klatenburga