Zoran Popovic cvece pred pocetak meca
Popović: Ponosan sam što je Čukarički ispred Partizana i Vojvodine
 
Dosadašnji trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović rekao je da je zadovoljan današnjom prvenstvenom pobedom protiv Javora i da je ponosan što ostavlja klub bolje plasiran od Partizana i Vojvodine na superligaškoj tabeli.
Čukarički je na svom terenu pobedio Javor sa 1:0 golom Andrije Pavlovića i prekinuo niz od pet utakmica bez pobede.
To je bila poslednja utakmica u kojoj je „brđane“ sa klupe predvodio trener Popović, koji je iz privatnih razloga napustio klub. Njega će zameniti dosadašnji direktor omladinske škole Milan Lešnjak.
-Čukarički je pobedom gotovo sigurno mnogo ranije pre poslednjeg kola obezbedio plej-of. To je veoma važno baš zbog pripreme za taj deo takmičenja. U trenutku kad odlazim iz kluba ponosan sam što Čukarički beži jednom Partizanu pet bodova, a Vojvodini tri. Da su takvi velikani već nekoliko meseci iza Čukaričkog, to doživljavam kao dobar podatak – rekao je Popović posle utakmice.
On je naveo da je publika, uprkos lošem vremenu videla sadržajnu i dobru utakmicu i čestitao svojim igračima na karakteru i odnosu prema meču, ali je i čestitao Javoru na plasmanu u polufinale Kupa Srbije.
-Za mene je najvažnija stvar danas, uz pobedu naravno, da je ceo meč odigrao štoper Erhan Mašović koji još nije napunio 18 godina. Ako sve bude kako treba, verovatno se danas rodila nova karijera. Po ovakvom teškom terenu igrati protiv tako kvalitetng protivnika u tom uzrastu ne može svako i Erhan je sigurno budućnost Čukaričkog i našeg fudbala. Ima još mladih momaka koji bi trebalo da dobiju šansu u ovom klubu i verujm da će je dobiti – rekao je Popović.
Posle 25 kola Čukarički je treći na tabeli sa 41 bodom.
Povezana vest:  Zvanično: Nejmar u Santosu do 2014. godine