Svaka sledeća utakmica je najvažnija i najbitnija. U ovom momentu je meč protiv TSC-a najteži i to je način na koji se spremamo, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde uoči utakmice 25. kola Superlige u Senti.

„Imaćemo ozbiljan pristip, sklop svega može da donese prevagu protiv TSC-a, pre svega dobre pripreme, igre, ali i dobra hemija među igračima, kao i mentalitet. Posle dve evropske utakmice sa Milanom odigrali smo fenomenalan meč u prvenstvu, pogotovo prvo poluvreme na visokom nivou u visokom ritmu i sa mnogo šansi. Taj mentalitet ne treba da menjamo“, istakao je Stanković za klupsku televiziju.

Povezana vest:  Murinjo sprema Real za sledećih deset godina

Zvezdin trener istakao je da se raduje susretu sa nekadašnjim saigračem iz reprezentacije Mladenom Krstajićem.

„Krstajić je fenomenalan čovek, imali smo dobru saradnju dok smo igrali u reprezentaciji, dosta se družili, voleli da zapevamo zajedno, da budemo u istom društvu i na terenu smo davali sve jedan za drugog, tako da o njemu imam visoko mišljenje kao čoveku. Kao trener je napravio jednu lepu hemiju u reprezentaciji, međutim, kao što je poznato kod nas se rezultati očekuju odmah, tako da mislim da nas očekuje jedan lep duel sa TSC-om. Pravi mini derbi“, poručio je Stanković.

Povezana vest:  Flores zamenio Jokanovića u Votfordu

Utakmica između TSC-a i Crvene zvezde igra se sutra od 16.05 u Senti.