Malo je vesti koje ovih dana izmame osmeh na lice, a jedna od takvih je sigurno vest o novoj knjižari Delfi, odnosno Laguninom klubu čitalaca, koja je počela sa radom 1. marta 2021. godine u Novom Pazaru.

Knjižara u Novom Pazaru dugo nam je bila želja, a kada su se stekli uslovi, odličan prostor u centru grada, sve je organizovano veoma brzo i po najvišim svetskim knjižarskim standardima i Novopazarci su dobili svoju novu omiljenu knjižaru u Ulici 28. novembra 41.

Povezana vest:  U knjižari Delfi SKC predstavljen roman „Još samo ovaj put" Maše Rebić

U prijatnom ambijentu na 76 m² čitaocima su dostupni najveći hitovi domaćih i svetskih pisaca u izdanju Lagune i najtraženije knjige drugih izdavača, izuzetni naslovi za decu, a poseban deo ponude su knjige o istoriji, kulturi i tradiciji Novog Pazara i regiona. Naše knjižare su prepoznatljive i po izvanrednom izboru gift programa.

Dobre vesti su i da pored popusta od 30% za knjige sa Laguninih top-lista beletristike, publicistike, Male Lagune i poklona uz svaku kupovinu, Novopazarci mogu do 3. marta, u ime početka novog druženja, i besplatno da se učlane u Lagunin klub čitalaca koji donosi neverovatne popuste tokom cele godine, uključujući i rođendanski popust od 40% na tri Lagunina izdanja na rođendan nosioca kartice.

Povezana vest:  Akcija u susret Danu zaljubljenih: knjiga Vulkan izdavaštva + Raffaello dezert

Da smo našli pravi dom za novu Delfi knjižaru i Lagunin klub čitalaca, pokazuju reakcije i reči dobrodošlice Novopazaraca, koji sa oduševljenjem ističu da je ovo „događaj godine jer je jedna knjižara zamenila kladionicu“. Novopazarci posećuju knjižaru i kupuju makar i sitnicu za srećan početak i uspešan rad.

Dragi Novopazarci, hvala vam na divnoj dobrodošlici i neka nam je svima srećan novi početak!

Povezana vest:  „Radost Evrope” od 1. do 5. oktobra