vladan_lukic_czLukić: Budućeg predsednika biraće članovi Zvezde

 

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić najavio je da će predsednika tog kluba ubuduće direktno birati članovi Zvezde, očekujući da će ih za tri godine, kada mu ističe mandat, biti „na desetine hiljada“.

-Svako ko se bude kandidovao za predsednika moći će da predstavi svim članovima svoj program a klub će garantovati da će njegov program biti dostavljen svakom sa pravom glasa – rekao je Lukić za Politiku povodom akcije uvođenja članstva, koju je Zvezda pokrenula.

Povezana vest:  Toti: Hoćemo titulu, neka se ponovi 2001. godina

Prema rečima Lukića, biće omogućena kampanja među članovima a glasaće svi članovi na izborima koji će trajati nekoliko dana i to lično na stadionu, preko elektronske pošte, pa i sms-a, uz „strogu proceduru“.

-Ako se na taj način bira predsednik Barselone zašto ne bi i predsednik Zvezde. Izbori će biti praznik za naš klub gde će se birati između više dobrih kandidata. Takvim izborima pokazaćemo snagu kluba – rekao je Lukić.

Povezana vest:  Partizanu posle žalbe preinačena kazna, dve utakmice bez publike

Crvena zvezda pokrenula je akciju u kojoj će član kluba postati svako ko plati godišnju članarinu od 1.000 dinara za punoletne i 500 dinara za decu.