Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da njegovi fudbaleri žele da se revanširaju Borcu za ubedljiv poraz u kupu i najavio da će tim sutra u Čačku igrati u najjačem sastavu, iako utakmica nema rezultatski značaj.

-Borac nas je namučio u ovoj sezoni. Naneo nam je težak poraz u Kupu (1:5) i ; jedna su od ekipa sa kojima imamo najgoru statistiku. Želimo da im se bar malo odužimo za ubedljiv poraz. Igraćemo u najjačem sastavu jer imamo veliki motiv, a igrači su manje, više orni za meč. Nadam se da ćemo uspeti da pobedimo – rekao je Božović novinarima u Beogradu.

Povezana vest:  Vlasnik Steaue osuđen na tri godine zatvora

On je novinarima odgovorio da neće uvoditi omladince u igru protiv Borca, već u četvrtak u prijateljskom meču u Gračanici.

Zvezda je do sada postigla 90 golova u prvenstvu, a novinari su trenera pitali može li u poslednja dva meča da dodje do granice od 100, što nikom do sada nije pošlo za rukom.
-Da ne primimo mi 10 golova? Borac nam je prošli put dao pet. Važno je samo da pobedimo – kratko je rekao Božović.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA SP 2018, Tadić: Puno srce, da zaplačeš

Zvezda u subotu protiv Radničkog završava sezonu, a onda sledi tronedeljna pauza, pa pripreme za Evropu.

-Nije to dovoljno vremena za odmor, ali ne mogu da biram. Od kada radim nisam imao neki veći odmor. Što se tiče transfer liste, to će biti teško. Svi igrači su doprineli tituli, ali neko mora da ode. Zato je ovaj posao težak, ali šta se mora, mora se – rekao je Božović.

Povezana vest:  Totenhem sprema poboljšani ugovor za trenera Poketina

Sindikat profesionalnih fudbalera proglasio je Božovića za najboljeg trenera sezone, a u idealnom timu nalaze se sedmorica Zvezdinih igrača.

-To mi mnogo znači jer su glasali fudbaleri, a oni najbolje razumeju ovaj sport. Svi koji su bili u najboljem timu su zaslužili da budu tamo – rekao je Božović.