Alvaro-ArbeloaSP JUŽNA AFRIKA

Arbeola se nada dobrom fudbalu pre njihovog meča u sredu

 

Španski fudbaler Alvaro Arbeola rekao je danas da se nada da navijači neće morati da čekaju do srede i njihovog prvog meča protiv Švajcarske da bi videli uzbudljiv fudbal.

-Naravno da će biti dobrog fudbala na Svetskom prvenstvu i to neće prirediti samo naši igrači – rekao je odbrambeni igrač Spnaije.

Povezana vest:  Ninković i zvanično novi član Crvene zvezde

Nakon jučerašnjih 0:0 između Francuske i Urugvaja i rezultata 1:1 u meču domaćina prvenstva protiv Meksika, Arbeola bi voleo da vidi neku uzbudljivu utakmicu od 13 koliko će se odigrati do njihovog „otvaranja“ u sredu.

-Mi ćemo igrati na naš način, što na sreću proizvodi atraktivan fudbal koji publika mnogo voli. Naša jedina obaveza je trijumf i Španija teži tome igrajući atraktivan fudbal – rekao je Arbeola.

Povezana vest:  U Poljskoj do kraja sezone bez gostujućih navijača na stadionima

Fudbaler je rekao i da većina ekipa igra na nerešeno u prvim mečevima, što frustrira publiku koja želi da gleda golove.

Španski stil, brzi pasevi i posedovanje lopte tokom većeg dela utakmice, zavredio je divljenje i doveo do osvajanja Evrposkog prvenstva 2008. godine.

Arbeola je na komentar o povredama svojih saigrača rekao da su one u fudbalu i sportu uopšte u poslednje vreme sve češće i da tu niko ništa ne može da uradi.

Povezana vest:  Ubedljive pobede Radničkog i Napretka

-Držimo palčeve da se niko ne povredi, ka i da se oporave ovi koji imaju problem – dodao je španski „vezista“.

Španija u sredu igra svoju prvu utakmicu protiv Švajcarske, a drugi par iz grupe H su Honduras i Čile.