Privremena uprava fudbalskog kluba Partizan jednoglasno je prihvatila odluku sa sastanka u Fudbalskom savezu Srbije da formira Radnu grupu uoči Izborne skupštine koja će se održati najkasnije do 24. juna.

Partizan je u pismu, koje je potpisao predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Milorad Vučelić, naveo da prihvata zaključke sa sastanka u Staroj Pazovi, uz verifikaciju predloženog sastava Radne grupe i kopredsednika.

Povezana vest:  Prvi put i dijaspora na memorijalnom turniru "Igrajmo za 16"

-Privremena uprava Partizana izražava zahvalnost predsedniku, počasnom predsedniku i generalnom sekretaru FSS na učinjenim naporima u iznalaženju predloženih rešenja – navodi se u pismu.

Izborna Skupština Fudbalskog kluba Partizan održaće se najkasnije do 24. juna, saopšteno je posle jučerašnjeg sastanka u Sportskom centru u Staroj Pazovi na kom su se sastali kandidati za predsednika tog kluba Nenad Bjeković i Ivan Ćurković.

Povezana vest:  Tadić: Volim da preuzimam odgovornost

Posle tročasovnog sastanka, kojim su presdavali predsednik FSS Slaviša Kokeza i počasni predsednik Tomislav Karadžić, zaključeno je da se u Partizanu formira Radna grupa koja bi u narednim danima pripremila sve za održavanje Skupštine.

U sastav radne grupe predloženi su Ivan Ćurković, Mile Jovičić, Žarko Zečević, Nenad Bjeković, Veljko Odalović i Slobodan Stanojević. Na sastaku je takodje dogovoreno da u svojstvu kopredsednika, Radnu grupu do sednice Skupštine vode Mile Jovičić i Nenad Bjeković.

Povezana vest:  Pogba: Još se prilagođavam Morinju

Prethodna Izborna skupština Partizana prekinuta je posle mnogo svadja i uvreda sukobljenih strana.