Radna grupa fudbalskog kluba Partizan, koja upravlja klubom do izbora novog rukovodstva, sastala se danas prvi put i odlučila da formira ekspertske pravne timove koji će rešiti organizacione nedoumice.

Radna grupa, čiji su članovi Ivan Ćurković, Mile Jovičić, Žarko Zečević, Nenad Bjeković, Veljko Odalović i Slobodan Stanojević, formirana je posle razgovora suprotstavljenih strana u Partizanu i predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze.

Povezana vest:  Drulić operisan i van životne opasnosti

Na današnjem sastanku postignut je dogovor o tome da se formiraju se ekspertski pravni timovi sa zadatkom da u najkraćem mogućem roku otklone i usaglase sve pravne nedoumice o punomoćjima za zastupanje na Skupštini, disciplinskim postupcima u vezi sa sukobom interesa i ostavkama i izborom novih članova Skupštine.

U radu ekspertskih timova, kako se navodi, učestvovaće i generalni sekretar FSS i dati svoj doprinos u rešavanju spornih pitanja.

Povezana vest:  Terzić: Đoković da sudi humanitarni derbi ako je slobodan

-Po okončanom poslu, ekspertski timovi će izvestiti Radnu grupu o postignutim razultatima o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena – navodi se u saopštenju.

-Svi članovi Radne grupe su se saglasili u oceni da se prethodna atmosfera na Skupštini Partizana ne sme ponoviti i da će svi lično dati svoj doprinos i dodatne nepore da se postigne konsenzus i stvore neophodni uslovi za izbor budućeg rukovodstva kluba – dodaje se u saopštenju.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Merkelova putuje u Kejptaun na meč Nemačke i Argentine

Nova Izborna Skupština Partizan trebalo bi da se održi do 24. juna.

Prethodna Izborna skupština Partizana prekinuta je posle mnogo svađa i uvreda sukobljenih strana.