Već od prvog dana takmičenja na WINNER STAYS BELGRADE turniru u malom fudbalu, tim Gaučosi je pokazao sve ono što je potrebno za dolazak do vrha, kreativnost, borbenost i odlučnost. Put do trona nije bio lak, konkurencija je bila žestoka, a svaki od 40 timova je na svoj način doprineo spektaklu u kojem su Beograđani imali prilike da uživaju poslednja četiri dana.

Timovi su se borili do poslednje sekunde, a svaka od 40 prijavljenih ekipa je na svoj način doprinela spektaklu u kojem su Beograđani imali priliku da uživaju poslednja četiri dana. Ipak, tim Gaučosi je pokazao kako, uz svu fudbalsku veštinu, najbolje mogu da se prilagode modifikovanim pravilima, koja je posebno za ovo takmičenje osmislio Nike, brend poznat po inovacijama i globalni organizator turnira. Svaka utakmica je trajala osam minuta, a svaki pogodak je dodatno skraćivao susret za jedan minut, što je primoralo sve fudbalere da pokažu visok stepen kreativnosti i prilagođavanja, a turnir učinilo posebno atraktivnim i na momente vrlo napetim i neizvesnim.

Povezana vest:  Zvezda pobedila Jagodinu i smanjila zaostatak za Partizanom

“Baš je bilo zahtevno, utakmice su kratke i praktično nemate pravo na grešku. Ali to nas je dodatno motivisalo da u ovom vrhunskom ambijentu na Kalemegdanu odnesemo pobedu. Momci su presrećni i jedva čekamo globalno finale. – izjavio je strelac pobedničkog tima Miljan Radmanović

Finalu je prisustvovao i fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović koji je oduševljen veštinom i entuzijazmom učesnika:

Povezana vest:  Djukić: Važno je da ne primimo gol

Sve vreme sam komentarisao kako bih najradije obukao patike i priključio se momcima.” –  rekao je Nemanja Mihajlović.

Pobedom na WINNER STAYS BELGRADE, tim Gaučosi osvojio je put na globalno WINNER STAYS finale koje se održava 18. juna u Parizu, upravo u vreme trajanja Evropskog prvenstva u fudbalu.

Želimo im mnogo sreće!

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati utakmica 32. kola i tabela Bundes lige