Fudbalski reprezentativac Turske Arda Turan izvinio se zbog svoje loše igre u današnjem porazu od Hrvatske (0:1), u prvom kolu Evropskog prvenstva.

Turska je danas izgubila od Hrvatske sa 0:1 u prvom kolu Grupe D na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, a jedini gol postigao je Luka Modrić .

-Moram da se izvinim zbog moje loše igre u današnjoj utakmici. Mislim da sam odigrao loše. Ekipa je pružila sve što je mogla. Hrvatska je dobar tim, mogli smo da odigramo nerešeno, ali to se nije dogodilo. Dali smo sve od sebe – rekao Turan za državnu televziju TRT.

Povezana vest:  Real pamti Levandovskog, pariška svetla čekaju Murinja

Turan je zamenjen u 65. minutu.

-Turnir još nije završen, ali posle ovog poraza moramo da se saberemo. Nadam se da ćemo odigrati bolje protiv Španije u Nici. Nećemo se predati. U teškoj smo grupi – dodao je Turan.

Reprezentativac Turske Hakan Čalhanoglu rekao je da je razočaran, ali da ekipa mora da se okrene predstojećim utakmicama.

Povezana vest:  Agire produžio ugovor sa Saragosom

-Veoma smo razočarani zbog primljenog gola. Dobro smo počeli. Obe ekipe su imale šanse, ali oni su bolje dodavali loptu. Golman Volkan Babadžan nije video trenutak kada je Modrić šutnuo loptu i primio je gol. Neprijatno je, ali nećemo odustati. Imamo još dve utakmice, trebalo bi brzo da se koncentrišemo na njih – rekao je Čalhanoglu.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Pretplatnici Al-Džazire Sport ljuti zbog prekida prenosa

U drugom kolu Grupe D Turska će u petak od 21 čas u Nici igrati protiv branioca titule Španije.