Selektor fudbalske reprezentacije Španije Vinsent del Boske ocenio je danas da njegova ekipa igra na zadovoljavajućem nivou, ali da mora da popravi realizaciju u nastavku Evropskog prvenstva.

-Igrali smo jako dobro, napravili smo dosta prilika, ali se nadam da realizacija u nastavku prvenstva neće biti problem. Imali smo kontrolu nad današnjom utakmicom i to je ipak najvažnija stvar. Svi žele da postižu više golova, ali ni naš stil igre nije bio toliko loš u prethodnih nekoliko godina – rekao je Del Boske.

Povezana vest:  Crno beli na okupu od ponedeljka 13. juna

Fudbalska reprezentacija Španije pobedila je danas u Tuluzu s 1:0 Češku u prvom kolu Grupe D Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Asistent kod jedinog pogotka i igrač utakmice Andreas Inijesta rekao je da se uvek trudi da preuzme odgovornost kada igra.

-Uvek se trudim da preuzmem odgovornost kada igram. Na taj način uživam u fudbalu i sada nije ništa drugačije. Fudbal je igra koja igra kolektiv, ali i pored toga, ja ne želim da izvlačim i ne preuzimam odgovornost. Srećni smo što smo osvojili tri boda – rekao je Inijesta.

Povezana vest:  Kluž otpustio trenera Sorina Kartua