Luka Jeremić 2Proteklog vikenda u bioskopu „Takvud“ nagrađen je 60.000 gledalac epske avanture „Warcraft – Početak“ Luka Jeremić, saopštio je danas distributer „Taramaunt“.
Jeremić je osvojio figuru sa likom iz igre „World of Warcraft“, a darodavac nagrade je kompanija „Computerland“, generalni distributer „Bližard Entertainment“-a za naše tržište.

„Warcraft – Početak“ je na repertoaru domaćih bioskopa dve sedmice, a publika je sa oduševljenjem dočekala ovaj filmski spektakl, što potvrđuju pozitivne reakcije, kako fanova popularne igrice po kojoj je snimljen, tako i ljubitelja različitih filmskih žanrova, ističe distributer.

Povezana vest:  Umrla Elizabeta Tejlor

Iz studija „Legendary Pictures“ i „Universal Pictures“ dolazi avantura o sukobu nastalom zbog sudara svetova zasnovana na popularnoj igrici „Bližard Entertainment“-a.
Mirno carstvo Azerota stoji na ivici rata kad se njihova civilizacija suoči sa neustrašivom rasom osvajača – Ork ratnici beže iz svog doma koji je na rubu propasti i žele da kolonizuju drugi svet.

Povezana vest:  Predstavljamo vam žiri programa Srpski film (Srbija i prijatelji)

Kad se portal otvori da spoji ova dva sveta, jedna vojska se suočava sa uništenjem, a druga sa nestankom.

Sa ove dve zaraćene strane, dva heroja će krenuti jedan na drugog, a to će odrediti sudbinu njihovih porodica, njihovog naroda i njihovog doma.

Scenario su napisali Dankan Džons i Čarls Levit, film je režirao Džons, a igraju Trevis Fimel, Paula Paton, Ben Foster, Dominik Kuper, Tobi Kebel, Ben Šnecer, Rob Kazinski i Daniel Vu.
 

Povezana vest:  Tilva Roš sinoć premijerno u prepunom Domu sindikata!