Fudbaler Islanda Gilfi Sigurdson rekao je danas da su on i njegovi saigrači razočarani remijem sa Mađarskom.

-Ovo je veliko razočarenje. Imali smo tri boda u rukama, ali nam je nedostajalo koncentracije u finišu utakmice… Mi smo na velikom turniru i igramo protiv stvarno jakih timova. To što smo stigli dovde samo pokazuje koliko smo u stvari dobri – rekao je Sigurdson posle utakmice.

Povezana vest:  Alegri oprezan pred derbi sa Milanom

Fudbaleri Islanda i Mađarske odigrali su danas u Marseju nerešeno 1:1 u utakmici drugog kola Grupe F Evropskog prvenstva.

Island je poveo u 40. minutu golom Gilfija Sigurdsona iz jedanaesterca, dok je izjednačenje i bod Mađarima doneo Birkir Sevarson autogolom u 88. minutu.

-Bili smo na nekoliko minuta od pobede, ali nismo uspeli da završimo utakmicu… Želeli smo tri boda i bili smo jako blizu. Da ste samo mogli da vidite koliko su igrači bili razočarani u svlačionici. Kao da smo izgubili – rekao je napadač Islanda Kolbein Sigtorson, koji je proglašen za igrača utakmice.

Povezana vest:  Junajted želi Falkaa još šest meseci

Reprezentacija Mađarske trenutno je prva na tabeli Grupe F sa četiri boda, dok je Island drugi sa dva boda. Portugal je treći sa jednim bodom, a Austrija poslednja bez bodova.

U poslednjem kolu Island igra sa Austrijom, a Mađarska protiv Portugala.