Portugalska fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo oteo je mikrofon novinaru i bacio ga u vodu tokom tradicionalne šetnje njegove ekipe pred važne mečeve, iznerviran pitanjem o utiscima pred ključni meč sa Madjarskom na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Prema video snimku objavljenom na vodećim španskim sportskim medijima, Marka i As, novinar je sa mikrofonom prišao Ronaldu i postavio mu pitanje. Igrač je delovao iznervirano, onda je zgrabio mikrofon, oteo ga novinaru iz ruke i bacio ga u vodu.

Povezana vest:  Bajern kaznio Gecea, Gomeza i Kirhofa zbog opreme

Portugal je remizirao u prva dva meča na šampionatu, protiv Islanda 1:1 i protiv Austrije 0:0. Ronaldo je u tom drugom meču promašio penal. Portugalci danas moraju da pobede Madjarsku da bi bili sigurni u prolaz bez obzira na rezultat.

Neki mediji navode da je ovaj incident izazvan revoltom Ronalda prema portugalskim medijima, koje optužuje da godinama klevetaju njega i njegov privatni život.

Povezana vest:  PARTIZAN PRIPREME, Novi poraz Partizana na pripremama u Austriji

Ronaldo prolazi kroz teške trenutke na ovom Euru i ovo mu nije prvi put da se sukobio sa medijima. Posle neočekivanog remija sa Islandom, nemački Bild ga je opisao kao „najarogantnijeg igrača na svetu“.

Selektor Fernando Santoš rekao je da Ronaldo posle remija sa Austrijom nije spavao celu noć.